Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet leker rysk roulette

Ständigt denna sorg
Djupt inne i min egen borg
Aldrig att någon skulle veta
Lögner som det vackert heta

Orden med sådan kraft
Rött blod blev som saft
Hånande leende överallt
Vinden som dragit så kallt

Floskler som spön i backen
Vänder du bara på klacken
Tvättar bort alla typ av spår
Alla som tror att dom förstår

Säger allt man inte ville höra
Om ni visste vad man ville göra
Allt fick en att bara vilja spy
Fällde bara upp ett paraply

Trådar tunna små och sköra
Tankar i en ständig röra
Världens största korthus
Elefanter i en stor cirkus

Blev en rejäl så kallad törn
Vindar kom från alla hörn
Korten faller ett efter ett
Livet som leker rysk roulett








Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-07 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde