Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En notis om Poesikväll i Bygden!

Poesikväll i Bygden.
Vem vet hur kvällen kommer att bli!?
Utropstecken om den blir bra!
Frågetecken om Jag är nervös.
Ska läsa några dikter, eller någon dikt,
Som tur är , läser jag inte några blanka rader!
Som tur är, till att vända negativt, eventuellt nervöst tänkande till positivt.




Bunden vers av Mim
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-07 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Å Mim vet inte vad du ska göra. Men en sak är säkert att du kommer att göra det såå bra.. Faktum är att jag hade nog älskat att lyssna på dig. Jag ska tänka på dig och skicka positiv energi här hemma från bingen! En härlig kram får du av mig. —-<—@
2019-03-07

  Poeten Salvador VIP
Gå bara upp och läs!
2019-03-07

  danne //
Lite nervositet, ja i lagom dos !
Vet man hur lagom denna dos ska vara?
Vad som är lagomt för dig är kanske inte lagomt för mig, men det struntar vi nu,

Mim du kommer nog att inta publiken inte med storm-steg men med stående ovationer, dock kan det ändå innebära att en storm i ett folk i hav känner sig så uppmanad i sina båtar ;)

Vad kul ändå och spännande , ja tänka positivt och plocka fram den inre draken!
/ Danne :)
2019-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim