Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång (klagosång)


Jag ser bara ryggarna numera

de evigt bortvända ansiktena


minns skratten

som ekade i den varma sommarnatten


tillhörigheten

samhörigheten


vad gick fel

kom tiden emellan, milen


eller var det bara vi

som seglade varandra förbi









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-07 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP