Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det kan bli

 

 

när inspirationen tryter

och man bara ryter

 

åt sin egen oförmåga

man vill sig själv plåga

 

känna största möjliga smärta

det bultar, bankar i hjärta

 

för känslor stora föds ur detta

man känner sådan hetta

 

när detta inte fungerar

författarskapet tangerar

 

att om kärlek o lycka skriva

det måste ju vara det positiva

 

sex o heta känslor är väl mumma

som bullar med kardemumma

 

den som såna rader läser

sina känslor inte kväser

 

det blir pirr i kroppen

för att inte tala om toppen

 

där härdsmälta är nära

man kan ju inte begära

 

att opåverkad bli

av blommor och bi




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-07 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP