Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara i framkant

Tänk så viktigt det är att vara i framkant

Är man inte i framkant så kan livet få en sorgkant

I framkant ska man vara om man är ett företag;

och i framkant ska man ligga; 

om man är en skådespelare eller idrottsman

Om man är i framkant så behöver man inte bry sig;

om att man kan mista sin brödkant




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2019-03-07 20:40



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
snygg vändning där
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP