Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tafs och annat tjafs

Nu har ytterligare en politisk höjdare

fått lämna scenen på grund av

att han tafsat på kvinnliga kollegor i politiken

Jag skulle vilja ge ett gott råd

till sådana politiska höjdare

att i stället köpa några fina antikviteter

att ha hemma att beundra och tafsa på




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-07 20:44



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
jaa för det har dom råd med sådana där
högbetalda och smaklösa som dom är
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP