Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig och sviker aldrig

Varje dag varje sekund i ditt liv
flödar min kärlek omkring dig
jag älskar dig och sviker aldrig
vill inget hellre än att hålla din hand
bär dig då du ser ett par fotspår i sand
jag har lovat att hjälpa och stötta
du kan alltid lita på mina ord
glöm aldrig bort dem då du
vandrar genom livet på jord






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-07 21:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2019-03-08

    jesse james
Fint/JJ
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP