Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2009 calling 2019

"I'm married to a bottle of patrón wearing a wedding dress"

Du har fått mig att hata, fått mig att älska människor
fått mig att koppla bort, fått mig att känna äkta känslor
kan bli vilket av det, antingen eller, på fel humör
säg mitt namn och det smäller, då tappar du tänder
fram och tillbaks, jag blir antingen snäll
eller elak, blunda, snurra flaskan och välj
du har fått mig att göra saker jag ångrar
skador jag vållat, gjort mig galen och våldsam
jag har aldrig brytt mig om halvtom och halvfull
för det enda jag ser i glasen är bottnar

- "Solvin' all my problems in the bottom of a bottle"

Ångest håller mig vaken i mina svagaste stunder
en droppe i havet kan inte mätta min gapande hunger
om man spottar i glaset, får man tillbaks det i munnen
när man vänder botten mot taket och smakar på skulden
kommer med åsikter, säger det är avskyvärt
den måste bort, den ska inte vara här
men alla har vi våra egna själviska små habegär
dessutom är den en vän och vänner vill väl bara väl?
ändå känns det fel att svälja ner, men frågan är
om min oro beror på att jag tror på det ni säger
om jourer och hoten med beroende till helgen
eller om det bara är FÖR att ni säger det?

- "Tell my bitch i'ma give up drinking
when she gives her emotions up"

Du har pajat sex, pajat förhållanden och vänskap
men än sen än så länge håller du mig sällskap
bättre än bekanta, lämnar aldrig någon utanför
bättre än en tjej, sviker aldrig så som brudar gör
jag är lyckligt gift med ett lyckogift
som försvinner med en flyktig kyss när man har nyktrat till
jag blev väckt men låtsades som jag somnade om
tagit mig vatten över huvet men knappt skrapat på ytan
svaren är dyra, frågan är om det spelar nån roll
hur djupt vatten man är ute på när botten är nådd




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ap
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-08 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ap