Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett bidrag till WHO:s (World Health organisation) bästsäljare ICLF (International classification of love and feelings)


Kärlekens språk

En puss

kan göra en biomedicinsk analytiker strålande lycklig

Här finns något att studera i mikroskopet 

som en transport av vätskor salter och metaller

En optimering i en diagnostisk analys

 

En kram

kan göra en astronom varm i kläderna

Här finns något att verifiera i periskopet 

som ett optiskt fenomen på planetär nivå

En förklaring av en fysisk expansion

 

En kyss

kan göra en matematiker euforisk

Här finns något att optimera i en dator

en frekvensanalys av en processreglering 

En addering, subtrahering, dividering eller multiplicering

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-08 03:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ömhetsbetygelser.
2019-03-08

  Solstrale VIP
Det kan vara allt på en gång! :)
2019-03-08

  Kungskobran VIP
Kärlekens kemi.
2019-03-08

  Mats Edin VIP
Intressant upp-indelning av livet!
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP