Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkbänk

parkbänk
två bibliotekarier sitter
på varsin Kant





Fri vers (Fri form) av Birk Andersson
Läst 387 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-03-08 07:13



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
:-D
2019-05-19

  J-M
Den fick mig att le. Du är bra på kortisarna. Scenrik. Scen; omdömesituation.
2019-03-08

  Nanna X
Den ene franhäver Das Ding an Sich, den andra Det Kategoriska Imperativet?
2019-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Du kan verkligen leka med orden. Bra!
2019-03-08

  Per Drysén
Då sitter de högt
2019-03-08

  Solstrale VIP
:)))
2019-03-08

  Öknens Ros VIP
Fyndigt.
2019-03-08

  Kungskobran VIP
Emanuel är nog bra
men Kirkegaard vill jag ha
Heidegger hör inte hit
han skriver bara skit
Rousseau är min favorit
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Birk Andersson
Birk Andersson