Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min tant, som lärt mig så mycket.


Ruth




Så smälter vinterns
hårda vind
Släta knoppar
Mot rynkig kind

ny vår,
för gammal dam
hoppet lever
vild som tam

Onda knän
Ock rygg så öm
Vak upp mitt barn,
Min sommardröm

Än en gång
fågelkvitter
Väcker livet,
hjärtat spricker

Flödar över,
fullt med minnen
Våren är
för alla sinnen

Ditt och mitt
och hela landet
Solens värme
stärker bandet

Höst sköljs bort
i dikets ström
Vak upp mitt barn,
Min sommardröm











Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-08 07:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text full av liv och känsla!
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem