Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

El-säker, jordad!

Kom köp er ved-el!
Öppet i hand-els-trädgård!
Finns mist-el, tist-el!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-08 07:29



Bookmark and Share


  ULJO
Vad är problemet. Ingen el-brist där inte
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt