Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internationella Kvinnodagen

 

 

kvinnornas dag

övriga 364 dagar männens

ändå gnälls det bland män

när kvinnorna tar plats

undantag finns dock

de som respekterar kvinnor

och deras förmåga




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-08 09:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
”Män beundrar gärna duktiga kvinnor, bara de inte är i samma bransch.”

– Sickan Carlsson
2019-03-08

  Fulbergarn
ja
så är det
2019-03-08

  Kungskobran VIP
Dessa eländiga män
som förtrycker en
och tränger sig fram
för att dom är man
Dom vill vi inte ha
då är vi hellre ensamma


2019-03-08

  MALVAA VIP
och han prioriterar sig alltid
2019-03-08

  MALVAA VIP
männen prioriteras med allt ;) i den här världen
2019-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat!
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP