Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sanningen talar!

 

Jag!
Ser!
Mörkret!

Som enda segrare i världen

Jag!
Ser!
Demokratin!

Och dess trogna skickas till gaskammaren

Jag!
Ser!
Hatet!

Som människans enda hem

Jag!
Ser!
Förintelsen!

Väntar på drygt sex miljarder människor … hedningar

Jag!
Ser!
Blod!

BLOD ymnig BLOD bara BLOOOOOOD

Jag!
Ser!
En färg religion med sin svarta flagga!

Domedagen!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-03-08 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP