Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INTERNATIONELLA KVINNODAG ÄR INTE BARA ORD I EN MENING, DE ÄR ORD FÖR ATT FÖRVERKLIGAS MED MERA UPPSKATTNING AV KVINNAN


FIRA MED OSS(INTERNATIONELLA KVINNODAG)

 Han satte sig på soffan
Kallade hans fru Maria
Hej älskade Maria!
Städa upp lägenheten, laga en riktig god mat
Sedan baka till oss en riktig god tårta
Sedan se till att ordna ett riktigt fint fullbordat matbord med allt gott som du har hemma
Sedan snygga upp dig för att fira internationella kvinnodagen
Och nu ska jag lägga

 Väck mig när du är färdig!

Efter några timmar av fest förberedelse var Maria helt slut av trötthet
Maria kunde knappt öppna ögonen


Hennes man vaknar pigg och firar kvinnodagen på hennes trötthets bord...

"Din jävla, sover du? alltid är du trött" sa han förbannad

När du vill fira din kvinnopartner gör det minsta för henne
Det minsta är att bjuda ut henne på ett fint kärlekbord
bäddat av uppskattnings ord till henne

Det minsta man kan göra är att vara mer medmänsklig mot det hon offrar för sin familj

Kvinnan är en fin blomma

Alltid måste vattnas

För att se ut PIGG

ALLTID

********************

Lite av texten (dn lilla första delen) är citerad från annats språk text




Prosa (Kortnovell) av MALVAA VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2019-03-08 12:21



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Fulbergarn
Ja man ska ta hänsyn på många håll som man tror är inte viktiga för kvinnan men när man läser andras historia så upptäcker man att säkert finns många som lider (tysta)
tack för kommentaren och lycka till
2019-03-15

  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
Ja synd at tyvärr finns så många kvinnor i världen som lider ensamma med deras barn som bara förstoppade allt fint i livet men det som är finaste är när man lyckas se de som var små blivit stora och då får mamman den glädje som hon förlorade för många år sedan
2019-03-15

  MALVAA VIP
Öknens Ros
Ja så är det tyvärr
Makt styr alla för att nå sin lust på att ökas
2019-03-15

  Fulbergarn
Tyvärr så är nog din beskrivning allt för rätt
Goda råd ifall man finner kvinna nån dag
2019-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text som dessvärre skildrar många kvinnors bistra verklighet!
2019-03-08

  Öknens Ros VIP
Kvinnan är kvinna och ingen slav. Tyvärr behandlar många män kvinnor som mindre värda, slår, våldtar, misshandlar t o m dödar sin partner. Allt för att visa sin makt.
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP