Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30°

Jag handtvättar mina ord i 30°
Min tjocka hud känner inte allt
Så allt som oftast krymper de
Det hade varit säkrare med maskin
Men jag vill inte att annat ska röra dem
Jag vill själv röra om skummet
Även om det mesta bleknar
Kanske något ändå berör




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-03-09 21:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2019-03-22

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2019-03-17

  Blomma-Stjärna VIP
mycket bra ; för en poet kommer ju det inre och livet ihop och ut genom ord och hand!
2019-03-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Härliga metaforer om skrivandet och orden vi varsamt använder.
2019-03-10

  Magdalena Eriksson VIP
bra bra!
2019-03-10

  Jörgen Jalmo
Spännande ju!
och bra.
2019-03-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag tvättade mitt Ego i maskinen. Det krympte helt ihop och blev kulört - Det var nog sista gången jag gjorde ett sådant misstag - Nu blev jag berörd av dina ord !!!
2019-03-09

    Roger Runkar Ragnar
Hur ofta blir allt bra ?
………..vet ej !

men här blev det det !


Mvg
2019-03-09

    Sefarge VIP
Berörande ord
Med bred
"Liknelsefrekvens"
;)
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP