Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är inte självupplevt.


Erotik

 

 

av kärlek kan man ej få för mycket

ibland man får ge efter för inre trycket

 

man liksom förvandlas till en vild furie

det skulle nog vara en intressant studie

 

se sig själv som het och på alerten

någon smeker en ömt på stjärten

 

en annan brösten kramar ömt

är detta något jag drömt

 

kyssar jag får över hela min kropp

 jag känner något som är en topp

 

på den ene och så på den andre ock så

tyngdlagen de upphäver båda två

 

nu händer sig söker till hemliga gömman

om det här kan man bara drömma

 

så ljuvligt känna mannens erektion

ett resultat av Guds perfektion

 

snart de båda två fått smaka på gott

det hade de väl aldrig trott

 

med känsla de rytmiskt juckar

en i taget, här är det raka puckar

 

med belåtet stön de sig tömmer

och ingen av oss dömer

 

det vi nyss ägnat oss åt

något man gör när man är kåt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-08 16:33



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
I sinnenas rike
2019-03-08

  Mats Edin VIP
Skönt om skönt:)
2019-03-08

  Kungskobran VIP
Erotik så det förslår
när det går
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP