Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm

 

Vi samlar så mycket som samlar damm
Gravstenar i livet som förankrar
Som om vi vill visa varann
Att golvet minsann aldrig försvann

Den som till synes inget har
Kanske vet vad som lämnas kvar
Och följer gör knappast fåtöljer
Snarare det vi döljer i våra dar

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-09 20:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra där!
2019-03-17

  Kungskobran VIP
Svårt att slänga
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP