Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lager på lager

Ser det ljusa
passera
Endast svärtan
dröjer kvar
Utan förklaring
Vet inte
Anar inte ens
Varför allt plötsligt
svartnat
Endast skyddande
lager på lager
av svårmod blir kvar
Och målar allt i svart




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-08 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
till slut blir det ljust
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP