Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STORMLYKTAN

i stormen hade Någon tänt en lykta

en inbjudan till förtryckta och förryckta

i stormen drogs jag till dess vackra ljus

jag var en mask, en krake och en lus

och tyngd av synd jag sjönk vid korsets kulle

jag hade inte levt såsom jag skulle

men där fanns nåd för dömd och ångerfull

och frälsning för försoningsblodets skull

 

LARZ GUSTAFSSON 8/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-03-08 17:54



Bookmark and Share


  AKT VIP
Bra skrivet om din frälsning.
2019-03-08

    ej medlem längre
Fin dikt om frälsningen som livsförvandlande kraft!
2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP