Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från splittrad till att bli hel. Vara vuxen och ansvarsfull men levande i nuet som ett barn.


Individuationsprocessen

Vi bär hela universum inom oss men möter oss själva genom livets drama. Genomskådandet av de yttre illusionerna väcker en längtan av att hitta hem bortom yttre förväntningar och andras tyckande och bemötande. Allt är en helhet och kärleken till livet innebär omtanke och omsorg i ord och handling.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-08 18:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleken till sig själv är oerhört viktigt!
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP