Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen ska vi leva

 

Alla här omkring är i sin framtid
Dit är det ett jävla spring
Går bredvid samtid som en utdragen otid
Vi verkar i alla fall förstå oss på
Det här med att återuppstå

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-09 19:29



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Sen ska vi sleva !
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP