Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berättelser

 

Man kan nedteckna mycket
Skildra intrycket
Ge ljus åt liv i mörker

Det man mörkar sitter som korkar
Årgångsvin ingen får smaka
Dammiga buteljer undangömda
Snart glömda

Sällan man orkar, festen torkar
Om inte värden bjuder på sin värld
Tar gästerna med på oförglömlig färd

Rakt in, rakt på
Vägar som kanske inte var så raka

Försöka finna uttrycket
Och något som utmärker
Vart hus har sin bok, var bok sitt ljus

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-09 21:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2019-03-22

  Lars Hedlin
Jätte bra!
2019-03-17

  Jörgen Jalmo
Just så!
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP