Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Das Nichts nichtet nichts


Ingenting är svårt

Ingenting är sig likt

 

Ständigt detta ingenting

Det går inte en dag utan

Att ingenting händer 

 

Ingenting upprepas ständigt

Intill intighet




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-08 20:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Svårmod i lösgods? Tar sällan mer än ett par hekto lugn och ro, i taget.
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP