Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar och återer tankar ( bilden är min egen och målad av mig själv


Vem är jag? Vem är du? Var befinner jag mig nu?

Mina fickor är fulla av tankar

det svepert bort sandkorn i min hjärna

det är så tomt där just nu

är på en konstig resa genom livet

där jag inte riktigt vet var jag befinner mig

i nuet eller i nått som var eller ser mig an

på det som komma skall.

 

Tycker inte dset är lönt att starta något nytt

det är liksom försent vill bara ta det lugnt

och ta vara på och invänta..

.. men invänta?!!..på vad ?

 

Har torkat av vaxduken och satt fram en kopp java

och sitter ljudlöst och bara stirrar ut över det gråa

och funderar över mitt liv som varit, vad har det

givit mig igentligen för utom längtan och ensamhet

och saknad på mycket och litet och inget

vad borde jag gjort? vad har jag missat?..

 

Lever och njuter på en massa minnen

som fyller min hjärna där sandkornen

befunnit sig

 

Lasselove

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-08 21:02



Bookmark and Share


  ULJO
"Lever och njuter på en massa minnen"

Fint det
2021-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP