Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buskablyg

 

 

bakom skärmen är jag trygg

i verkligheten är jag skygg

 

på handen jag darrar så

om andra tittar på

 

ett skakande nervknippe jag är

undrar varför det blivit så här

 

är faktiskt en aning pryd

från norr till syd

 

vill ha uppmärksamhet ändå

många saker jag vill uppnå

 

samlar dikt på dikt

det är ju min plikt

 

som poet att skriva

är dock ingen diva

 

dikter i drivor och på hög

trodde aldrig jag dög

 

men några pärlor där finns

skrivna av ett kvinns

 

som tar ut svängarna

dansande på ängarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-09 09:46



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"bakom skärmen är jag trygg", hm, jag sitter framför skärmen när jag skriver he

Nåväl, en positiv, självpeppande text
2019-03-09

  Fulbergarn
Dito:)

man gör det man kan
och hoppas man vann
en tanke eller två
man kan förstå
som var riktigt sann
2019-03-09

    ej medlem längre
Jag tycker din dikt är fyndig. Precis som ditt alias.
2019-03-09

  Nina Nightwish
Underbar :)
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP