Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se på barn och ungdjur... snabb energi


Blockerad energi

När vi är barn är energinivån hög.
Ju längre vi lever ju mer påverkas
vi av blockeringar som vi fått genom
smärtsamma erfarenheter.
Dessa blockeringar sätter sig både
fysiskt,mentalt och känslomässigt.
Vi blir förstenade och låsta i våra uttryck.
Det vi kan göra är att gå igenom en
transformation och hitta tillbaka
till att tillåta alla delar att bli levande.
Ålder handlar inte om personnumret
utan hur energin flödar i hela dig.
Hitta tillbaka till livsglädjen... le, dansa
skratta,sjung och njut av att finnas till.
Gör allt som ger dig glädje.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-08 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det gäller bara för kvinnor
2019-03-10

  Lars Hedlin
JA finns så mycket fint och livsbejakande överallt bara vi öppnar våra sinnen och vårt inre barn!
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP