Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att köra separata uppsättningar än hela.


Lättare.



Religion skiljer oss,
Politik delar oss,
Pengar klassificerar oss.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-09 04:19



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Religion är folks opium
Alla politikerna, världen om, om de vill passera vilket projekt som helst, under mänsklighets namn, då använder de religion, för att religion är kortaste vägen för att stänga av jordens befolknings hjärna
2019-03-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack så mycket för extra filosofiska slutsatser,ni är underbara förklara.
2019-03-09

    ej medlem längre
Religion desillusionerar oss!
Politik förgrenar eller förenar
Pengar desillusionerar oss!
2019-03-09

    ej medlem längre
religion = magi
politik = styre
guld = skönhet

skulle vilja förklara mer, men min hjärna sätter stopp där. allt behövs i alla fall.
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP