Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånglok

Ångloket maler fram i natten
Röken bolmar ut över skogarna
Ångvisslans klagosång
ekar i dalgången
I kolvagnen ligger mitt hjärta
I hytterna sover alla vålnader
Vevstaken slutar aldrig slå
Inte för någon mur
Inte för något
Ångloket maler obevekligt fram
Röken dröjer sig kvar
över skogarna




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2019-03-09 10:09



Bookmark and Share


    Svante Pissvante
Mycket erotik, uppskattar det sannerligen! För mer erotik, spendera lite tid ibland mina dikter
2019-04-12

  danne //
Erotisk och hård
gillar den!
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP