Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken är som baken

 

 

 

ikväll det händer

Melodifestivalen 

vissa bojkottar 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-09 10:15



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag tillhör bojkottarna, 1979 var sista gången jag såg hela melodipärskivalen, bästa låten "Johnny The Rucker" med Uggla kom sist, borde varit tvärtom ju
2019-03-09

  Per Drysén
Med tanke på kvaliteten så
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP