Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Klassisk lektion av överlevnad i anständighet.Överraskande hur man byter av svenskarna.


Hypotekslån i form av återanvändningsförpackning.

 

 

 (Creativa förenade krafter, kantar de andra på rampen)

Handlare verkar inte redo för ett sådant system, som redan fungerar i civiliserade länder.

Tappningsavgiften träder i kraft i Rumänien om 3 veckor.

 Hur mycket kommer att betala dem som inte går tillbaka till affären panta.

För nuvarande i lagens namn hämtas bara ölflaskor och glasburkar? Lagen ålägger livsmedels- och dryckesproducenter att märka flaskor och burkar med märket "återanvändningsförpackning". men också organisera sig på ett sådant sätt att de kan ta över förpackningen.

 

  • De stora handlarna har ännu inte meddelat var flaskorna kan lämnas och själva insamlingsproceduren. Företrädare för stora handelskedjor har försäkrat sig om att de kommer att följa de nya bestämmelser som antogs i juli 2018, säger ministeriet. Företag har funnits i nästan ett år för att organisera och använda modell av kollegor i andra europeiska länder som länge har återställt förpackningar.

"Från och med den 31 mars 2019 är värdet av pengaregarantin 0,5 lei / pack mellan de ekonomiska aktörerna och mellan de ekonomiska aktörerna och slutkonsumenten vid återanvändning av primärförpackningar med volymer från 0,1 l till 3 l, används för produkter avsedda för konsumtion av befolkningen. "Företag som inte markerar produkterna med frasen "återanvändningsförpackning" riskböter mellan 16 000 och 30 000 lei. Och om de inte når 80% avkastningsgraden, når böterna också 40 000 lei. Fram till 1 januari 2021 etableras ett insättningsgarantisystem för plast- eller metallförpackning.

”Aurica Voina, förvaltare av en butik sade: "Regleringen av 50 öre (bani) i pengar det är obetydlig för konsumenter, inte ens en tiggare böjer sig för 50 öre” i att konvertera till pengar.

Om du ansöker en vägtull från 3 Lei uppåt, kanske då kan du tvinga genom att locka honom.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-09 11:13Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP