Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stela dikter?

Liv kännetecknas bland annat av ämnesomsättning, att få, omvandla och ge. Att läsa dikt är att få, att publicera är att ge. Är huvudmålet för den poetiskt intresserade att skapa ämnesomsättning och mer liv?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-09 13:05



Bookmark and Share


    Mim
Älska.
2019-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande fråga. Instämmer i Kattens välfunna kommentar.
2019-03-10

  KattenKin VIP
Ja säger jag. Ordlek i all ära, men i botten ligger frågor och svar som ger liv åt liv, och detta finns i egentligen endast i poesi. Intressant frågeställning.
2019-03-09

  AKT VIP
Nej, huvudmålet för den poetiskt intresserade är att uttrycka sig i ord. Orden i sig kan både förmedla liv och död. En resa i sig själv.
2019-03-09

  Bengt H VIP
Intressant aforism!
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP