Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS LAGAR RÅDER INGA VÄRLDSLIGA LAGAR ÖVER 1

Den unge romantiska mannen,
mötte av en slump en kvinna
som han blev obotligt förälskad i.

Han var tjugofem och hon fyrtiofem.

Efter en tids samvaro gifte de sig
och flyttade ihop.

Ett år efteråt uppdagades det
att den han gift sig med var hans
okända mamma.

Han dömdes för blodskam,
emedan hans fru (moder) gick fri.

Kärleken emellan dem
kunde däremot lagen inte göra något åt.

Och jämlikhet inför lagen är ett skämt.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2019-03-09 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP