Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetsförmedlingen Stockholm City lägger en heltidsaktivitet över hela sommaren, och hänvisar till "frivilligheten" i att delta i jobb- och utvecklingsgarantin... FÅR VIDAREBEFORDRAS UTAN LOV


Långa näsan haiku x 7


Du skall vara tillgänglig
Du är här helt frivilligt
Så det så

Du behöver inte sommar
alltså skall du inte
vara fri

Du måste inte söka arbete
lika mycket
Snällt av oss

Kämpa hela vintern lilla vän
och sök jobb
Lönen får du ej

All din trivsel är egal
Regelboken är vår lag
Där fick du

Du behövs inte
Du är här frivilligt utan
rättigheter

Jobb- och utvecklingsgarantin
är frivillig
så klaga inte.



9/3 2019




Bunden vers (Haiku) av Lena Söderkvist VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-03-09 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP