Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
forts. på tidigare serie


Vem talar han till

 

I.

Ska du se ut så där?, frågar han när han släpper av mig vid skolan. Jag vänder mig om och ser att han har två glasögon över varandra och att han kört dit mig i morgonrock.



II.

Du ville bolla med mig säger han och knyter på sig tennisskorna.



III.

Han kan inte vara riktigt klok säger han och pekar på tv:n. Vi ser en film med Travolta i huvudrollen. Det är ju en film säger jag. Det spelar ingen roll säger han.



IV.

Tyst!! Va bara tyst!! Kan vi för guds skull få ha det tyst en stund?, skriker han och slår på signalhornet så det fastnar.



V.

Vad tjock du har blivit säger han och fastnar i dörren.

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-09 18:34



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
När vi pekar finger åt någon annan pekar ett åt ”ditt håll” o tre åt ”mitt”

Tack för talande bild av vikt !
2019-03-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ingen kan som du måla bilder med ord, med stort innehåll!
2019-03-10

  Kungskobran VIP
Härligt galet
2019-03-09

    Roger Runkar Ragnar
Teckenfråga ?
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP