Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördumningen

Den kulturella fördumningen

ingår i den pågående andliga  förslumningen

i SVT och SR

Bättre bara ägna sig åt nyheter och väderlek

Övrigt klarar man inte av

Invånarna skyldiga betala för diskutabelt innehåll




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-09 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP