Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Highway to hell; parfym diesel svett

Dånar fram, dånar, 
vräker sig fram, tränger 
och vägen 
viker ut sig 
bred, karg, oändlig 
Highway to hell, 
höga klackar, 
parfym diesel svett 
  
morrandet i motorn 
en ilande sekund här och nu, 
nästan, men inte 
alltså ännu kvar i 
alla fall 
och hon 
ensam 
  
dimma avgas 
grå räcken, gula 
lampor men röda ögon och 
blåaktiga 
  
lugn, sedan, 
efteråt, mjuk 
  
viskar 
tack 
tänder en cigg och 
drar




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-09 17:44



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Helt otroligt BRA skrivet / fattar mig kort här för jag kommenterade också i den andra gruppen <3
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim