Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psaltaren 23


EN STUND AV NÅD

en stund av nåd

en stund av vila

välsignad sömn

för oss febrila

en ostörd stund

långt mer än pengar

en skyddad blund

på gröna ängar

 

LARZ GUSTAFSSON 9/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-03-09 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP