Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snörenen


genom rymden
blåser med vinden
… varje dag, dina andetag
som landar i mitt bröst
plötsligt spirar grodden
spränger varje band
och jag känner din varma hand
skogen står i brand
badar

i Norrskenets vågor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-09 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP