Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade mor, på din 60-årsdag


Mamma




Du fick en gåva
Av kärlek och godhet
Förvaltad väl
Med Guds stora närhet

Du har visat att dörren
Alltid bör stå vidöppen
Det finns mer plats vid bordet
Och kakor till kaffeköppen

Du har fostrat starka kvinnor
Och omtänksamma män
Älskat oss hela
Och varit en närvarande vän

Tack att jag fått gå min väg
Att stöttat mig i egna val
Trots du kanske vetat bättre
Min frihet har varit total

När livet är skakigt
Är du min trygga hand
Du tar hand om min familj
När jag besöker främmande land

Så tacksam för närheten
Där vi bor
Jag är stolt att säga
Att du är min fantastiska mor

Det är ju ingen hemlighet
Att du är den bästa jag vet










Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 198 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-09 21:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint och vackert
2019-03-17

    ej medlem längre
Fint skrivet
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem