Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som en liten sol

Lyser alltid upp vart du än är eller går
Så det räcker med ett litet leende ifrån dig
för att hela många sår
Att hela en och annan ledsam tår
För om du inte visste om det förut, så hoppas jag
att du förstår det nu
För när du ler sådär vackert är du alltid lika kul
då det sista du är, är att vara ful

Du är som en liten sol
Lyser alltid upp hela din omgivning
då du är en på miljonen
En riktig pärla som bor i den här regionen
Så vad du än gör, fortsätt att glittra och tindra
då det inte finns en endaste människa
på den här planeten som dig skulle vilja hindra
att lysa upp
Själv så tycker jag att du är jäkligt snygg och tuff
Som en liten sol helt enkelt..

Ken Cassel
9/3-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-09 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
<3
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel