Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härfågel

Jag försluter dina sår med lönnlövsstjälkar
bladens nerver i handflatan
en tunn duk fuktad med fågelblod
fingrar som sömlöst övergår i klor
och jag lockar dem till oss
nattvarelser, drömväktare
allt vi villigt förlorat;
mot varandra blir vi
avgrunder, sjok av glömska
vår hud mot den andras nöts och formas
och jag låter dig gå
med ärr av bark, med skuggor i ögonen
jag har inte förstört något
vi hade
ingenting




Fri vers av Grävling
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-09 23:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint , särskilt de sista orden, vi hade ingenting ger tankar om hur det egentligen var
2019-03-10

    All my ghosts
"nattvarelser" och "drömväktare" är ord jag önskar jag kommit på. Du verkar hämta din inspiration, dina speciella ord och meningsbyggnader, från en aldrig sinande källa.

2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling