Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: Bryggans dans i vårisens kamp


Slit i vårisen

 

Vid randen

mellan skogsmörker

i vårens ljus

jag vacklar

       -

vid möten

vid skiljevägar

      -

inför uppbrottet

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-10 03:13



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om det lakoniska här. du skapar stämning i det kärnfulla.
2019-03-21

  Maria Sundelin VIP
Ödesmättad
Kramar
2019-03-11

  Sommarina VIP
Fint skrivet, när isen bryter
2019-03-10

  Eva Helene VIP
Vackert och så förträffligt du beskriver
det yttre och inre i brytningstider.
Tack!
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP