Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidor av sand

Dröjer mig kvar
under tisdagssängens majmorgontäcke
i det tryggt jordfärgade ljudet
av bostadsbolagets
avlägsna motorgräsklippare
i långsam rörelse
runt hörbarhetens utkanter

Jag håller på att samlas
till något slutligt
av dagars, timmars och minuters
fångstarmar
ur tidsdiset

Historiens gästbok
har sidor av sand




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-10 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP