Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke Vän


Jag hade en gitarr stående på mitt kontorsrum.


Och du kom in en dag och frågade misstänksamt
och föraktfullt.


”Spelar du gitarr på arbetstid?”


Då förstod jag.


Att.


Du aldrig blir min vän.


För du begrep ingenting.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-10 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP