Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädens gnissel

Kropparna
otympliga frökapslar
vajande genom solflimrets blivelser

Rumtidens orimliga rymlighet
spelrum för alla prövelser

Avståndet mellan huvudsvål och fotvalv
bara klasskild
från avståndet mellan Vintergatan
och Andromeda

Kan jag tänka Andromeda
är jag Andromeda
med alla dess oräkneliga
civilisationer

Känn dina miljarder cellers
samarbete

Hör trädens gnissel
i jordvinden,
fågelflöjternas visslingar
i Norrbotten




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-10 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP