Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kram

En kram så flyktig
i varje stad
en resa lång
att finna den rätta
ytliga möten
långt från kärlek
bara nattlig lust
och ingen hetta

En kram utan kärlek
på något hotell
ett möte utan känslor
med full distans
inget äkta rus
bara kroppslig lust
bland rosa lakan
en förbjuden dans

En kram av medlidande
session med mening
flyktigt på gatan
älskvärt utan passion
en handling av omsorg
ett mått av empati
visa att man bryr sig
en tröstande situation

En kram så varm
när allt känns rätt
den eviga kärleken
man gärna vill ha
för heta lustar
på åtråns brygga
en känslig handling
när själen mår bra

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 481 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-26 04:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA kramar är bra!
2019-03-31

  Yrre VIP
Så rätt, och så fint skrivet!
2019-03-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint fångat ! Ja , de två sista verserna är det som behövs..
2019-03-27

  Maj-Lis VIP
En kram är bra att få...om den är ärlig
2019-03-26

  StinaJ VIP
Kramar av alla de slag, fyller funktionen i varje situation. En kram kan man inte få för mycket av.
2019-03-26

  Maria Sundelin VIP
Kramar kan även vara ett bevis på att man tycker om någon och bryr sig om den
2019-03-26

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det finns kramar ju, av alla de slag - så många olika kramar ;-) !
2019-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Å dessa, kramar de kan hjälpa och trösta men också vara utan innehåll. Mycket bra diktat!
2019-03-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kram utan ego
finns i legio...
Men de med gott
ego de tar en med
ett <3-ligt tjoho...
ger en hopp
och tro!
2019-03-26

  Kungskobran VIP
Kram , känslor, björnkram, ihjälkramad, kramgo,
Fint fångat av dig.
2019-03-26

  Feliaxel VIP
Kramar kan man inte få för många av
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO