Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulserande hägringar i tidens stup

I drömmen utmejslade,
orden ”allt vänder”
som besked om,
eller konstaterandet av,
en ny tid,
okänd men anad,
bortom de trygghetskulisser
jag bygger,
de ceremonier, de vanor
jag uppehåller;
mina ständigt renoverade skydd
mot råheten, direktheten, omedelbarheten
hos livet som sådant
och dess obeständighet

Kroppar och drömmar
är bilder
på obeständighetens yta;
pulserande hägringar
i tidens stup




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2019-03-10 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP