Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - tiden skalar av


tiden skalar av
allt som inte behövs, kvar
är livets kärna




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-10 10:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2019-03-11

  juliaparkas17
Snyggt!
Och sant för den delen....
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP