Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
höfter som rör sig läppar som smeker


Hips And Lips

höfter som rör sig
sensuellt attraktivt
läppar som som kysser mjukt
med värme som åtrår

höfter som rytmiskt lockar
läppar som leder med värme åtrå

en glödande het sensualitet som trollbinder
förföriskt rytmiskt

ögon som kastar ett värmande ljus
och ett leende som skiner upp
som nyckfullt kastar
sina små blickar för att fånga upp
att lägga krokben för att någon ska falla
framför dom och titta upp och se något underbart

höfter och läppar ögon och ett leende
som sensuellt lockar förför rytmiskt
med varm åtrå som lockar

är en kvinna i sin prakt takt med musiken
som frigör känslorna




Fri vers av MathiasV84
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-10 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MathiasV84